welkom bij de kleine koksmuts

Er was eens…

… een Brabants meisje wonend in Oostzaan, met een passie voor bakken en koken.de kleine koksmuts
En die passie deel ik graag met de mensen om mij heen. Ook mijn dochter heb ik inmiddels aangestoken met het bak- en kookvirus. Zo ontstond bij mij het idee om hier meer mee te gaan doen. De afgelopen tijd ben ik dan ook druk bezig geweest met het ontwerpen van een logo en het in elkaar zetten van deze website. Het is dan nu ook vol trots dat ik de geboorte van een nieuw merk met een nieuwe website mag aankondigen:
de kleine koksmuts‘.

De kleine koksmuts

koken-met-kinderen

De kleine koksmuts houdt zich bezig met koken en bakken voor, door en met kinderen. Met een leuke blog en recepten die samen met kinderen heel goed te maken zijn. Zoals bijvoorbeeld een overheerlijke romige appelsalade met walnoten en cranberries. Weer eens iets anders dan groente en gegarandeerd een grote hit!

Ook ben ik bezig met een webshop die zich richt op kookgerei voor kinderen. Kookgerei dat speciaal voor kinderen gemaakt is, of dat qua stijl heel goed aansluit bij kinderen. Voor kinderen die het leuk vinden om te helpen in de keuken en kinderen (en ouders) die misschien een stapje verder durven te gaan. Zo heeft mijn dochter (van net 5 jaar oud) inmiddels haar eigen koksmes. Geen speelgoed mes, maar een echt scherp mes van hoogwaardig roestvrij staal. Uiteraard mag ze dat alleen onder begeleiding gebruiken, maar op die momenten is ze is dan echt zo trots als een pauw. En daar kan ik echt van genieten.

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en suggesties en tips zijn altijd welkom! Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, dan mis je sowieso niets meer.

Het begin is er, wordt zeker vervolgd…

Groetjes en tot ziens bij,

Logo-Beeld-en-Woordmerk-96-x-325

PS. Volg de kleine koksmuts ook op Facebook en op Pinterest.

Discussie

Reacties (2)

 1. Wat een leuk initiatief 🙂

  Leande is extreem allergisch voor kippenei-eiwit / produkten met sporen van kippenei-eiwit erin. Met name cake, taart , quiche en koekjes zijn vaak lastig.
  Heb je misschien ook leuke recepten daarmee?

  Veel succes met de kleine koksmuts
  We zijn er erg nieuwsgierig naar.

  groetjes Ward, Stephanie en Phileine

  1. Hi Stephanie,

   Dank voor je leuke reactie. Ik ben natuurlijk geen voedingsdeskundige, maar mocht ik recepten zonder kippenei tegenkomen dan zal ik ze zeker voor je uitwerken.

   Groetjes en veel kookplezier!
   de kleine koksmuts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.